Corey Taylor a One More Light gyűlölőihez szólt

chester-bennington-corey-taylor.jpg

Az utóbbi időben a Nickelback frontemberével szájkaratét vívó zenészt, Corey Taylort az Alternative Press kereste fel nemrég. Megosztotta gondolatait a Linkin Park legújabb albumáról, illetve a frontemberre, Chesterre is kitért.

(...) Nézd meg Chestert! Chester legalább kiáll az új cuccai mellett, ahelyett, hogy elrejtőzne a retorika fala mögött, attól félve, hogy nem keresnének pénzt. A Linkin Park legalább próbál valami eddigitől eltérőt csinálni. Lehet, hogy ezt ti nem nézitek jó szemmel, de ki nem sz*rja le? Akadnak azért emberek, akiknek tetszeni fog, és Benningtonék legalább elég tökösek voltak, hogy cselekedtek. (...) 

Majd a kritizálókhoz fordult:

B*szd meg, ha nem szereted az új anyagot. 

Egyébként nem meglepő, hogy a Slipknot és egyben a Stone Sour oszlopos tagja ennyire Chester pártján áll, hiszen egy februári elbeszélgetés során dicsérte a Heavyt. Mielőtt a Linkin Park énekese megmutatta volna neki az új szerzeményeket (köztük a már említett művet is), tisztázott pár dolgot: Tudom, hogy gyűlölöd a popzenét. Csak szólok: ez eléggé popos.” Taylor reakciója a következő volt: „Haver, ezek nagyszerűek!” Bennington - nagy nevetések közepette - így vélekedett ezt követően: „Amikor írsz egy jó számot, nem számít, mi a műfaja, amennyiben jó a dal. Szóval, kellemes érzés fogott el. Úgy voltam vele, hogy rendben van, Corey-nak bejött. Kaptam egy elismerést a »Sötétség Hercege« részéről.”

A Linkin Parkhoz kapcsolódik még, hogy az lplive.net információi szerint a Heavy után következő kislemez a Talking To Myself lesz, ami július 25-én jelenik meg.