Nyilvánosságra hozták Chester toxikológiai vizsgálatának eredményét

dmoha20170627014_focuspoint_926x504.jpg

Sokáig keringtek pletykák az interneten, hogy Chester Bennington július 20-án drog hatása alatt volt, amikor elkövette az öngyilkosságot. A Rolling Stone azonban a TMZ-re hivatkozva állítja, hogy nem volt a szervezetében kábítószer.

Mint ismert, Chester nyáron vetett véget életének önkezével, méghozzá közeli barátja, Chris Cornell születésnapján. Az akkori jelentések szerint a nyaka köré egy szíj volt tekerve, és nem messze a holttesttől találtak egy félig-meddig üres alkoholos üveget.

A legújabb hírek szerint a szobában, ahol a zenész elkövette az öngyilkosságot, a rendőrök találtak receptre felírt Zolpimedet is. Továbbá kiderült, hogy nem egy, hanem két üveg alkohol volt a helyiségben: egy körülbelül félig üres Corona, illetve egy utolsó cseppig elfogyasztott Stella Artois. Egy dátumozatlan kézirat is előkerültviszont az álláspont továbbra is az, hogy az énekes nem írt búcsúlevelet. 

A toxikológiai vizsgálat során pedig háromféle tesztet végeztek el - ezek alapján megállapították, hogy Bennington nem volt kábítószer hatása alatt, mikor a szörnyű tettet végrehajtotta. A teljes vizsgálat eredménye PDF formátumban itt tekinthető meg.

A Rolling Stone azt is írja többek között - szintén a TMZ-re hivatkozva -, hogy Talinda Bennington állítása szerint a muzsikus egyszer 2006-ban elhagyta a házat fegyverrel a kezében, miután megivott nem kevés alkoholt.